Luciana, Vlad si alti pasionati de iubire fara vorbe in Clubul Cainilor Utilitari

Cred ca frumos este ceea ce iti place neconditionat, check fara compromisuri si renuntari, viagra fara un castig imediat . Iar iubirea este cu siguranta un simbol al frumusetii absolute, and  un reflex al vesniciei, al dragostei divine. Exista o atractie gravitationala pentru tot ce iubim sau ne place intr-un mod voit inocent si ne prindem, fara macar sa stim, intr-un plan maret pe care insusi universul ni-l concepe. Ne gasim de fiecare data pareri despre iubirile noastre dar de prea putine ori cautam sa le intelegem. Le acceptam ca daturile noastre cele mai de pret care ne arunca in valtoarea procrearii aducandu-ne nemurirea.

 

Ma surprind privind-o cu dragoste pe Sara, catelusa mea. Codita care se misca, privitul lung care vorbestelatratul certaret si burtica blanoasa care cere mangaiere sunt motivele pentru care o indragesc. Poate ca lipsa vorbelor este cea care ne aduce atat de aproape si ne forteaza la o reciprocitate a intelegerii doar prin simturi dintr-o atenta ascultare. Iar Luciana , Vlad si al?ii din Clubul Cainilor Utilitari au simturile cele mai atente la astfel de detalii.

 

Luciana si Vlad aduc aproape cainii,  sau natura lor, de cei care au nevoie. Ii unesc; ii leaga. Si odata legatura facuta, oamenii se pot aventura impreuna cu cainele lor pe taramurile abisale ale iubirii neconditionate. Luciana si Vlad sunt croitorii acestei impletituri de sentimente ce aduce fericire celor care o cer. Sunt copii pierduti in lumea lor dar in care cainele Lucianei intra si nu mai pleca; ramane sa-i calauzeasca pe cei mici,  sa le fie prieten pe vecie si prin asta sa-i faca fericiti. Sunt oameni care doresc sa-i vorbeasca cainelui lor ca unui prieten iar Vlad cunoaste tainele ascunse ale acestei intelegeri si ii ajuta. 

 

Cred ca pasiunea Lucianei si a lui Vlad este pentru iubirea necondi?ionata si pura dintre om si cainele lui. Este pasiunea pentru frumusetea relatiei care se naste din intelegere reciproca si acceptare. Iar aceasta frumusete poate fi iubirea unui copil care nu poate merge sau vorbi pentru cainele lui care il ajuta sa faca tot ce el nu poate singur. Sau poate fi iubirea unui om pentru cainele lui caruia ii vorbeste pentru a putea face impreuna tot ce el nu poate singur.

Luciana, Vlad  si al?ii din Clubul Câinilor Utilitari sunt gardienii simtirii si iubirii fara vorbe iar legatura pe care o impletesc cu atata dibacie intre om si cainele lui reprezinta sursa uneia din cele mai autentice fericiri posibile atat pentru ei cat si pentru ceilalti. 

 

 

LOCALIZARE/CONTACT

https://www.facebook.com/ClubulCainilorUtilitari.CCU/

Loading map...

Loading

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.